sábado, 18 de junio de 2011

III DUEXTREM

En l'apartat BTT, cal destacar que per primer any hem aconseguit un èxit de participació, 165 bikers prenen la sortida del BTT, i als que es sumarien els 43 participants de la Duextrem. Un total de 208 bikers amb una bona representació femenina, dominada pel Club BTT La Moleta.
La sortida, igual que totes les altres proves neutralitzada pels cavalls, que van tenir molta feina per poder aguantar als corredors durant la volta a la Finca el Cabiscol, una vegada passada la zona de sortida ja podíem veure que les corredors s'ho prenien molt en serio, i que segurament alguns serien capaços de fer el recorregut en menys de 2h.
El recorregut d'enguany és totalment nou, amb la salvetat de la primera part, la  d'aproximació fins la pujada de Mola Alta, i creiem que ha estat prou entretingut per tots, amb pujades per pista, sendera i baixades tècniques, per finalitzar amb un tram molt ràpid de tornada.
Donar les gràcies a tots els participants i en especial al club més nombrós, de nou, La Moleta amb 18 bikers.
Els guanyadors d'aquesta edició Jose Juan Marrase del Catalunya Sud amb un increïble 1:58:15 i la Pili Franco de la Moleta amb 3:20:21 per les dones.


Ara ha continuar amb la tercera prova de la Xallenger la I transplanes dels nostre companys  de la UCSB este proper 26 de juny.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario