lunes, 20 de junio de 2011

Cami de Sirga i... I Transplanes (reconeixement)

Fí de setmana intens, amb dos activitats de BTT, el dissabte bicicletada popular amb l'Àrea de Turisme d'Amposta, on uns 70 entrepits ciclistes marxem fins Balada per degustar una bones salsitxes i botifarres.
El club BTT Montbike donava part del suport logístic a la sortida i creiem que va estar tot un èxit, tenint en compte el fí de setmana que ens trobem i la gran quantitat d'actes institucionals i esportius que es realitzaven.

El diumenge, els companys de la UCSB ens donaven l'oportunitat de fer el reconeixement als circuït de la I Transplanes que és celebrarà aquest proper diumenge 26 de juny.
Com no podia ser d'una altra forma, no fallem, i no només per l'avituallament que ens preparaven, amb cocs, pizza i altres llepolies sinó també per conèixer les novetats i anar preparats pel diumenge, així Mario, Lluis, Jaume, Beto, Adan, Ladis, Xavi C., i jo Nando anem puntuals cap a Santa Bàrbara.

El recorregut, personalment m'ha agradat molt, una primera part molt molt ràpida amb bastant d'asfalt però necessari per poder arribar a la primera part del recorregut més tècnica i agradable, les senderes entre el Mas de Mianes i el Mas de Sant Pau a Masdenverge, senderes i camins molt treballats per la UCSB, on es nota la seva experiència amb la desbrossadora i que sense dubte vos agradaran molt.
Després tornem cap a la zona del barranc de la Galera per culminar la sortida amb la pujada a la Paridora, però per la sendera dels Tarongers, jo recomano guardar algunes forces per aquest punt, ja que després s'inaugurarà de forma oficial la nova sendera de la Font de l'Arbós.

Un recorregut molt rodador però mantenint aquell punt tècnic que tant ens agrada a nosaltres, vinga apunteu-vos que nosaltres ja ho estem, mereix la pena i tenim que continuar lluitant per ser dels clubs més nombrosos a la Xallenger, ah!! per cert, aquest vegada podem aconseguir el vi pel pernil.

El track per si voleu entrenar aquí.....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario