miércoles, 29 de junio de 2011

I Transplanes UCSB

Com no, tornar a felicitar a la UCSB per aquesta tercera prova de la Xallenger que realitzen per primera vegada amb un circuït molt correcte i crec que apropiat per les dates que estem.

Així, Montbike es presenta amb una molt bona participació, 11 bikers que ens deixen en tercera posició detras de la Moleta i de la Ràpita, club de nova creació i que esta acudint en massa a totes les proves.
Destacar la bona participació obtinguda 122 bikers,tot i el fi de setmana de "onada de calor" i pont de Sant Joan.
En l'àmbit de la cursa, destacar que els primers quilòmetres eren molt ràpids i la gent es va començar a animar, fins i tot jo que havia dit que sortiria de passeig, vaig acabar ficant plat gros i no encantant-me per no quedar-me l'últim. Un cop arribat a la zona del Mas de Mianes i Mas de Sant Pau les senderes i camins més tècnics van començar a fer estragos i allí podem anar recuperant posicions per encarar la pujada a la Mola de Godall on els esforços dels primers quilòmetres passen factura.

En definitiva bones sensacions amb uns bons resultats dels Montbikers, amb piques finals que no son la nostra tònica, però que ja se sap, en cursa, no hi ha companys més bé garrotades(eh Jaume)... jajajajaja

Només tornar felicitar a tos els companys de la UCSB i col·laboradors que tenien uns quants!!

Classificacions Circuit llarg -Xallenger

Fotos organització aquí...

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario