lunes, 28 de enero de 2013

Godall i calçotada

Este diumenge fem una sortida diferent, amb l'intenció d'aprofitar l'invitacio de Pelli a fer una calçotada, la maquinaria logística es fica en marxa, els watchupp i demés reds socials es colapsen amb l'esdeveniment, hi ha moments que pareix que estem montant el Duo, Pelli organitzant i supervissant l'infrastuctura, Lluís, com sempre portant els recomptes i la part d'avituallament, jajaja, el calero a les compres de material, els postres a mans de la biker Pili ( Liberto va comprar les massanes, vale!). ostis en un no res tot organitzat.. ve falta la part de la ruta en btt, esta ja m'encarrego jo.

La sortida en Btt se fa diferent, sortir de Santa Bàrbara dona un plus diferent i estalviem km fins Godall, on fem clàssiques i aprofitem per ensenyar el terreny a Enric, pujada pel Pixador, antiga pedrera, raco del forat, coll de les bruixes i baixada per sendera per tornar a Can Pelli a les 12:00h, hora establerta amb les dones per encendre el foc.
Ara vos deixo 4 fotos de com va anar tot, impressionant!! A veure si podem repetir una altra d'estes sortides  que també fan club i, com no, amics!






(Nando)





No hay comentarios:

Publicar un comentario