martes, 15 de enero de 2013

Volta pel Montsià ..la Duo

Este diumenge, amb l'amenaça de que arribava l'hivern de veritat, ens quedem per casa a fer una de les voltes que més records ens porta, la del recorregut de la Duextrem en BTT del 2011, recorregut integre per la serra del Montsià, on tots sabem que has de estar, com a mínim, atent.

10 Montbikers a les 8h a la Fina, amb la recuperació de Ladis que feia dies que no s'unia a les sortides de diumenge i Enric, que s'incorpora al club demostrant un bon nivell tant pujant com baixant.
Del recorregut, res que no conegueu, la primera pujada a Roca Alta (Rosalea que diem natros) com sempre, perfecta per acalentar i ficar el cos apunt per la baixada per la senda, que es troba en bones condicions, crec que els companys d'Ulldecona han fet actuacions per mantenir-la.

Després de comprobar que Enric puja com una màquina i baixa amb soltura, podem continuar amb la idea predefinida i marxar xarrant, però a bon ritme, cap a la Sal, on fem la pujada d'una tirada i parem a esmortzar.

Per acabar Caldera (Mulet) i la sendera de la Carbonera, i ja tocadets i en ganes de cervesa  cap a casa a plat, amb bones sensacions i ganes de provar aquest proper finde les proves de la Pica i el Duatló de Tortosa on dividirem el grup per poder estar a totes.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario