domingo, 6 de enero de 2013

Valldebous

Sortida que fem en dissabte per evitar la festivitat de Reis, i que ens serveix per retrobar-nos amb la secció Enduro, que torna a estar al complet, amb la recuperació total (sense cap dubte) de Fofo.

Així, 9 bikers marxem cap a la Sénia a fer una sortida amb una mica de tot, i què, no sent molt exigent en llargada ni desnivell, ens deixaria temps per tot, baixar els turrons, xarrar una mica i fer la cervesa final.
La sortida direcció el Bararnc de ValldeBous per carretera, no es pot evitar, però la fem ràpidament i sense problemes, agafant sensacions que diuen els experts jajaja.
Un cop a l'entrada del barranc i a partir d'aquell moment, com sempre, a tope, que pareix que mos persegueixen, devien ser els bous però jo no els vaig veure. Un cop arrivatn a la cadena i feta probablement la part amb més desnivell, reagrupem i decidim afluixar... be, uns quants... no direm noms que tot se sap.

Fiquem plateret i continuem pujant per la pista, comentant batalletes i preparant-ne noves, la pujada és prou suau i podem fer alguna foto i parada per disfrutar-la.
Pràcticament al final de la pista ens desviem per la senda, acompanyant la nostra amiga fins arribar al coll, on trobem la senda de Pallerols, uns 20 minutets com a molt de caminata que mereixen la pena per fer la part final de la ràpida senda fins l'ermita.
Després d'esmotzats traca final amb la senda del PR de l'ermita fins la part baixa, la principi molt tècnica però prou neta en aquesta ocasió, per acabar amb la part  de formula 1, i no exagero, alguns en pics de més de 40km/h, "Pa avernos matau".

Ramon ens deixa en una petita lesió muscular i nosaltres fem la part del riu Senia amb la visita al pont penjant, per retrovar-nos tots al punt d'inici, on unes bones cerveses i "cacaus" ens esperaven fresquets.

Ara el proper diumenge, farem sortida domèstica i sortirem per la nostra serra, vos esperem a tots!!!

Les fotos al facebook del club, fes click aquí....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario