martes, 22 de enero de 2013

La Pica 2013


El diumenge tornem a la Pica, el dia amenaçava ser dur, a Amposta a les 6:00h feia respecte el vent i la pluja encara no havia parat, tot i això els 6 Montbikers d’aquesta edició marxem cap a Picamoixons pensant en els companys que deixem per fer el Duatló de Tortosa que finalment s’aplaçaria pel mal temps.

Aquesta vegada podem aparcar els cotxes al camp de futbol del poble, i això ens permet tenir un bon lloc a la sortida, no teníem planejat anar “a tope” però al final, ja se sap, t’animes i com sempre arribes al límit a la meta.
El recorregut pràcticament idèntic al de l’edició passada i molt similar al de tot els anys, bona combinació de senders fàcils i pujades per pistes. La sortida direcció Valls, neutralitzada, però com sempre és el moment de agafar posicions i ensfiquem en plat per entrar be a les pistes, arribem al primer sender prou be i no tenim massa tap i agafem les pujades fortes cap a Miramar, on cop allí, parem Rodri i jo, que anàvem junts a veure si veiem a Iñaki, Lluís i Jordi M. Que anàvem per davant però ni rastre, el vent i el fred no et deixaven estar molt de temps.
Tot i així esperem a Iban i a Patxi, que els companys de Salou que arriben ens comenten que anava uns minuts per darrera, no podem deixa passar l’ocasió i saludem al nostre “vicepresident” que com a natros li fa molta il·lusió retrobar-nos. Allí me dono compte que anem prou be de temps i que podem baixar de les 3h, en el meu cas per primera vegada i el repte esta ficat.
Arranquem i fem un nou sender de baixada per continuar després per el mateix recorregut cap les ultimes rampes de pujada on tenim l’avituallament dels tambors i la baixada final fins Picamoixons a tot trap.
Arribem a meta i a per la cerveseta i la rostida. Amb la satisfacció del bon temps fet per tots i el bon ambient viscut. Destacar a lluís quefinalment arriba el 81, una gran posició per ser més de 500 bikers a la vermella. 
Segur que la sèptima Pica no mos la perdrem, l’organització perfecta, com sempre, tot i ser cada any més i més bikers que no vos la volem perdre.

Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario