martes, 17 de noviembre de 2009

2 Dies Cabring -Etapa II

Aqui vos copio la crònica dels Cabring que ho explica millor que ho faria jo, el segon dia pels Ports ....
El despertar de la gent es pesat i costos. Per la nit varem fer un pase de les películes produïdes per la gent de Kutrefacto, acompanyades de uns cubatetes... i tot això avui pesa!!!

Després de discutir que si jo no surto, de que jo tampoc...que si podriem fer això...que si podriem fer la Pell Negra...al final ho carreguem tot, deixem la casa i cap a Arnes, des on sortirem per a fer la segona ruta programada.

Avui toquen senderetes.Ens trobem allí en Carlos, fem un caferet...i a rodar. Entrem cap els Estrets, i comencem a pujar fins el pàrquing que hi ha a la meitat de la carretera que entra a la Franqueta.

Allí sortim a la carretera, i després de pujar una kilometret entrem a la primera sendera, la del guarda, trialejant amunt i avall, i un final apoteòsic. Travesem de nou els Estrets i comencem a pujar la pista que ens portarà al coll de la Ferrera, i allí una nova sendera, la que baixa cap al Mas de les Valls, sortida pel riu de les Valls i gairebé al final una nova sendera que ens porta cap al coll de la Creu i des de allí cap a Arnes. Rodó... 3 hores a tope de senderes ràpides i divertides.

Ara ja a dinar, a la Venta de Romer (modificat per Nando), a Horta, on per acabar aquest dos dies intensos ens esperava una sorpresa...la traïció d'un membre del Cabring. Ja ho explicaré amb proves a la mà.Be, no mes queda saludar a tothom que va vindre, i esperar que disfrutesen i xalesen lo suficient per a tornat la propera vegada.

Nando:

Només afegir, que si el primer dia vam disfrutar, el segon, el supera, 25 Kms de senderes ho diu tot, a més del bon dinar amb un final de festa inesperat.... EL GRAN FITXATXE PRESIDENCIAL (Estil Florentino Perez). La foto!!!!


El track aqui....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario