lunes, 9 de noviembre de 2009

Sortida pel Gr8 amb Desakato Tim

Quin dia!!!! Els grans experts ens ho comentaven, que sense dubte el dia seria dels de recordar, tant pels efectes meteorològics com per les sensacios que gaudiriem els finalment 12 btteros que tot i el mal temps i altres motius personals vam empendre la travesia.



Així, com podeu veure a la foto, el Montbikers Jordi, Fabia, Lluis, Xavi i Nando , acompanyats i guiats pels Desakato Tim, Josep E, Josep B, Jordi T, Jordi P, Marc, Lluis i Ricard ens llancem a aquesta llarga sotida de 80Kms.

Només començar tindriem pràcticament totes les averies del dia i els Desakato es van tenir que emplear a fons, pràctivament en una hora no ens haviem mogut.... ja ho deien ells que la pista no és el seu terreno i una vegada agafat el Gr8 la cosa canvia.





El Gr8 no era el que ens espensaven i de baixar, baixarien, però primer calia passar uns quants Kms de tobogans, on paravem a rebre les explicacions "dels Capitans", que si sendera cap al Regatxol, que si Coll Roig..... (Nota: Josep Barberà m'ha promés una ampliació tècnica de la crònica) natros a lo nostre pedalar per seguir el ritme i disfrutar el poc que podiem de l'entorn i de la pluja que començava a apretar.

Poc després de passar el Pou de borras comencem a baixar amb cautela, el terreny no estava per fer el tonto, alguna rellissada (M'apunto una) però tot correcte. Segur que repetirem però en sec, la baixada és de les que recordes tota la vida, tècnica, amb pendent i de les que no veus el final llarga llarga llarga, a més d'un no li quedaven forces al braços, tot i les nombroses parades de reagrupament. Una passada!!!!

Una vegada arriven a Beceit, passem el poble i tornem a agafar camins per pujar a Arnes i fer una nova sendera, aquesta ja coneguda per natros el dia dels 3 rius de Cabring, una bona sendera, de la Creu, crec recordar, que ens deixa als camins dels Estrets.

La tornada fins Horta més tranquila i esperant en dinar, allí membres del Deskato paren a fer un bon dinar al de Miralles i fi de sortida. Nosaltres dinariem també bé, la gana et fa menjar-ho tot, i després per Via verda fins Xerta.



Tot una experiència pel temps, organització, sortida i preparament, i com no, donar les gràcies als nostres companys del Desakato per voler disfutar amb nosaltres d'aquesta sortida.



Esperem montar d'altres!!

Les fotos aqui....

El track aqui.....


(Nando)

1 comentario:

  1. La faré, però no sé quan. Intentaré tenir-la el més aviat possible.
    La veritat és que ens ho vam passar molt bé. Bona ruta i millor companyia... anirem repetint.

    ResponderEliminar