miércoles, 25 de noviembre de 2009

MARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BARBARA

Aquest diumenge es va celebra la I MARXA BTT FIRA DE L'OLI A SANTA BARBARA, antiga marxa de sant gregori que es celebrava al maig. La veritat es que va ser un exit total de participacio,pel recorregut i d'organitzacio, casi 150 bikers de totes les terres de l'ebre van gaudir d'un recorregut espectacular amb 4 senderes espectaculars amb una distancia de 40 km aprox.

A les 9:30 del mati es donava la surtida des de el pabello municipal i la gent sebeu que tenia ganes d'arrivar a la primera sendera i ja famosa de Les Palometes , sendera tecnica amb revolts i lloses que mullades et feien donar el millor de cadascu , segur que d'aqui poc sera una de les clasiques com pot ser la de la font de l'arboç.Despres vindria fer la sendera de la calç d'Ulldecona al reves tota pujadora dalt la btt i xaladora per agafar una pujada per sendera i un tram de baixada per fer cap a les antenes de Godall i on despres de baixar per l'alquitra remontariem per fer la sendera del descens sendera rapidisima i molt bona de fer i xaladora . Despres del disfrute de la sendera del descens un altre disfrute al medi ambient de godall torradeta de salxitxa i butifarra, all i oli i les cervesetes ,lloc ideal per descansar i xarrar amb els companys.
Finalment quedaba remontar una mica i fer la conegudisima per natros la sendera dels tarongers , per que sempre que es va a Godall la fem on ens trovem la sorpresa trovar la primera part molt millorada on fa que sigue una sendera mes llarga .
La tropa de MONTBIKE que erem 11+1 que era Jusep torta en tasques d'organitzacio vam quedar molt satisfets de tot en general i jo destacaria el recorregut i per la currada de Les Palometes, nomes ens queda felicita a LA UNIO CICLISTA SANTA BARBARA pel dia de btt que ens ha fet passar i veure que ens preparem per l'any que be .



FOTOS (unio ciclista santa barbara)

Fotos Montbike aqui... (de l'organització)

Fotos Nando aqui......

Track aqui....

JONATAN

No hay comentarios:

Publicar un comentario