lunes, 30 de noviembre de 2009

9ena Marxa de Xerta La Moleta

Bona la que ens tenien preparada els companys de la Moleta! i bon recolzament el que van fer la gent que ens agrada això de la BTT, i un bon nombre de companys ens vam preparar per emprendre aquesta clàssica de les nostres Terres.
De Montbike, com no, Jonatan, Pili, Liberto, Lluis, Xavi, Fofo, Dieguito, Adan, Jordi i Nando,


aquesta vegada amb menys fred que d'altres ocasions, però amb l'amenaça de la pluja, emprenem la sortida amb una primera part molt plana per camins i senderes ja conegudes d'altres vegades, però no per això, menys interessants.
La part amb salsa, la teníem a meitat del recorregut, i després d'una forta i llarga pujada d'uns 4kms coronaríem la Mola, i allí si! teníem l'esperada nova sendera, molt treballada pels companys i amb trams realment molt.. molt tècnics, alguns companys de "renombre" al club la van degustar de forma especial, mireu les fotos!.
Tot i alguna caiguda i alguns problemes mecànics, crec que ningú va patir cap lesió i això és l'important.
Després d'aquest desgast d'adrenalina, els organitzadors ens tenien, com sempre, preparat l'esmorzar, i allí fem la xerrada amb aquesta gran família de bikers. Sorteig de regals, esta vegada al Presi no li va toca res..... (Cal destacar-ho per que es estrany) i tornada per pista i la Via Verda fins Xerta amb 30Kms i 850 mts de desnivell ben treballats.

Destacar el bon ambient i el nou equipatge d'un club veí!




Les fotos aquí.....


El track aquí....

(Nando)


No hay comentarios:

Publicar un comentario