lunes, 22 de noviembre de 2010

2ona Marxa de l'oli -Santa Barbara

El diumenge una molt bona representació de Montbikers, en concret 10, ens presentem a Santa Bàrbara a gaudir del magnífic recorregut endurero, per la Serra de Godall, que ens han preparat amb molt d’esforç durant tot l’any, aquests cracks de la UCSB.
Una molt bona participació, crec que faltaria poc per 100 bikers i un boníssim ambient el què es respirava a la sortida.
Per diversos camins i una petita sendera d’aproximació arribem a Godall, on comença la traca de senderes, comencem pujant per la sendera de la Pedrera i el Coll de Cocons per arribar a l’estrella del dia, la nova sendera de la Cova de Panís, sendera ràpida i treballadora on segur tots la vam disfrutar al màxim.
Després, remuntem per Tossal Redó per fer la segona de les novetats del recorregut, la J&B, que alguns no coneixien i es pensaven que formava part de les begudes refrescants dels 3 avituallaments que teníem disponibles.
Per rematar la gran feina d’aquesta gent, destacar la recuperació de la sendera de la Font de l’Arboç on no sé quina quantitat de pedra han llevat però estava increïble, jo no recordo veure-la tant neta.
A l'arribada, per si no teníem prou, ens preparen un dinar amb rostida, massatges i regals..... només me queda felicitar-los per aquesta gran trobada, on no es premia res més que les ganes de fer esport i btt.

Ara a visitar als companys de Xerta, aquest diumenge, on de segur què no es queden curts amb la seva ja X Trobada La Moleta. 


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario