miércoles, 3 de noviembre de 2010

Nova creació (Sendera de la Barqueta) a la Serra de Godall!

Aquí teniu la recuperació d'una nova sendera a la serra de Godall, i com no podia ser d'una altra forma, vos deixo els sempre característics comentaris d'un dels seus artificis.. en Josep Barberà

Avui mateix hem acabat la última de les creacions a la Mola.

Descripció:

Primera part caracteritzada per una plana plena de pedres calcàries disposades de manera capriciosa. La dificultat rau, en no errar la traçada i alleugerir al màxim el pes a la roda davantera, per tal de no enganxar-se enlloc.
El tram central, és l'estrella de l'itinerari!. La rampa de la Palometes al costat d'aquesta, sembla una adaptació per a minusvàlids. 300 mts sense treva, on l'important serà tenir bon tacte amb els frens per evitar guanyar massa velocitat, i perdre adherència a la roda posterior.
Una mica perillós, val a a dir!.
La part final, una vegada passat el llit del barranc, és menester engranar el plat gran, posar-hi força als pedals, i gaudir de la velocitat mentre s'esquiven el còdols que apareixen a banda esquerra. Quan els blocs en barren el pas decididament, gir brusc a la dreta en forta pendent, per connectar amb el llit de barranc.
Enllacem amb l'itinerari de la sendera Blanca. Un clàssic de la mola!.

Aquí el track de Manel....

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1271260




Un abraso.

No hay comentarios:

Publicar un comentario