lunes, 8 de noviembre de 2010

Gr8 (Caro-Xerta)

Primer que tot donar les gràcies als “4 magnificos” Ana i un company i Dieguito i Maria que ens han portat a Caro i baixa’t els cotxes a Xerta estalviant-nos una bona pallissa de tornar a buscar els cotxes.

La sortida impressionant, i finalment 9 Montbikers, destacant al nou Montbiker Beto que s’unia per primera vegada a nosaltres i que va demostrar estar a l’altura i sobradíssim baixant.
Sortim a pedalar amb un temps una mica inestable. La primera part per Caro és la més dura, però les ganes de disfrutar en la bici ens donen forces i anem trampejant tota la part més treballadora del GR8.
Al Pouet de Borràs fem la primera parada..... bé, si no contem que els mes boletaires ja havien fet les seves primeres captures, esmorzem i fem algunes fotos de record amb coreografia i tot.
Al poc de passar el Pouet, no puc donar més senyes, troben una rovellonera i ens transformem tots en “caçadors de bolets” fins i tot Jaume o Liberto son capaços d’agafar els seus primers rovellons. Emplenen tota una Camel, ben bé, un parell de quilets a les esquenes de Ladis i emprenem la part més xaladora del Gr8 de baixada fins Beseit. Quins baixadors eh!!!!
Després la part més monòtona amb el pas per camins en busca d’Arnes i després Horta, alguna equivocació ens fa agafar algun caminet més complicat (estos GPS) però arribem a la Fonda Barceló a temps de demanar el dinar i que ens preparessin els plats de rovellons i una mica de vinet. Com podeu veure a les fotos.... ja no fem tant mala cara.
Després completem la sortida amb la via verda fins Xerta amb l’al•licient de fer els túnels sense llum, només Jaume, “el més veterano” portava una llumeta.
Finalment els 80Km de rigor amb una de les sortides més completes que fem a la temporada.

Esperem tornar a realitzar l’any vinent!

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario