lunes, 29 de noviembre de 2010

X Trobada La Moleta

Un any més, tornem a disfrutar d'aquesta trobada que ens preparen els companys de La Moleta de Xerta, i com la setmana passada pràcticament els mateixos bikers uns 100 partim pel bon circuït que ens tenien preparat, senders i més senders tant de pujada com de baixada però molt agradables i que ens van fer disfrutar al màxim.
Destacar el bon ambient, com sempre, i la pujada per camins a la Font Nova, màxima cota i que després d'uns passos complicats ens portaria a una boníssima sendera fins el poble de Xerta.
La representació de Montbikers va ser menys de l'esperada per la Duatló de Paüls i finalment només 5 representants oficials fem companyia a el gran grup de la UCSB amb 12 participants i el Cabring que també acudien en tropa. Tot això ho explico, per deixar clar, que de pernil ni provar-lo, però això sí, la botifarrada i caferets que ens van montar els de la Moleta de 10!.
Bé, per acabar, com sempre felicitar als companys de La Moleta que com tots els anys son capaços de fer-mos una trobada que et fa sentir com a casa, i que serveix per això, de trobada d'amics de la muntanya.
Ara uns dies de festa i a trobar-mos de nou amb els amics de Gandesa a la QDD Enduro del 12 de desembre, esperem que no faci molt de fred.




(Nando)



No hay comentarios:

Publicar un comentario