lunes, 4 de julio de 2016

L'auberge a Benissanet

El diumenge es tancava, com és habitual, la 7ena edició de la Xallenger a Benissanet.
Fem un bon equip de 13 Montbikers, amb baixes significatives per la VIP on teníem un bona representació amb Rubén, Sergi, Gerard, Paco i Mònica... a veure si tenim crònica..



Avui la calor ha respectat amb un bon ventet que refrescava l'ambient, tot i això, molta calor, suposo que un motiu més, per tenir tanta gent a la cursa curta. Com en el meu cas, que he acompanyat a Ramon en la seva tornada "al ruedo" gaudint d'un circuit curt que sense ser molt exigent sí que ens ha permès gaudir de dues sendes molt bones.



Destacar els avituallaments... un 10, com ens tenen acostumats, amb coses que no sols veure, pernil, cervesa, pizza i cocs, pareixi que estaves al dinar del final. Hem aprofitat anar de gresca, i fins i tot, ens hem cascat un quintet a meitat cursa.

Només sap mal, no fer la llarga per les bones sendes que hem deixa't de fer, però l'Eduard m'ha promès fer un dia de germanor i pujar a fer el recorregut amb ells... apuntem pel setembre!!!

Ambient de luxe i tancament, per mi, de les millors edicions en tots els aspectes de la Xallenger, en participació, comportament de tots els corredors i el que és més important amb unes curses molt equilibrades amb recorreguts espectaculars.

El video de Rodri!


Felicitats a tots!!!!

Ara a l'espera de la data de la cloenda i entrega de premis a Riba-roja d'Ebre on ens torbarem tots de nou per aplaudir als guanyadors i a tots els finishers.

Ah!!! Diumenge 10 fem la sortida clàssica a Arnes amb els companys d'altres clubs!! Anem confirmant places...

No hay comentarios:

Publicar un comentario