lunes, 18 de julio de 2016

La Palmereta

Diumenge sortim en intenció de fer una ruta una mica més llarga i aprofitar l'embassament com sempre per banyar-mos en acabar. Després de la xarrada amb Oscar Bover a Benissanet, quedava pendent veure la senda de la Palmereta, que no l'hem fet mai i continuar-la amb la tenalla per anar al final del Portell, així que la muntem.



A les 9:00 arranquem 5 només avui, en direcció el Ballestar, es nota que l'estiu està aquí i costa més fer bon grup, també notem a faltar a Lluís que per problemes familiars no ens pot acompanyar aquestes últimes sortides.


Emprenem els empedrats de l'Estrets amb ganes i amb la fresqueta del matí, es fa prou bé, ara sí, un cop la Pobla, el mític formigonat per pujar al Boixar "fa estragos"... quina matada amb aquesta calorada.



Decidim allargar i anar al Boixar on parem al bar i agafem forces per continuar pel GR direcció Fredes.

Seguim els camins habituals i alguna petita equivocació al GR que ens fa recular. Un cop a la carretera travessem directes a fer la novetat "La Palmereta", amb 3 trams, el primer, molt net, ample i amb bona traçada, pendent continguda i algun escalonet, en definitiva, molt bona senda. Després el segon tram, que surt de la mateixa carretera, aquest menys net però ciclable marcat en PR molt recomanable també tot i no tenir tant de flow. El tercer, s'ha d'evitar i tan prompte se surt a la carretera al segon tram continuar per aquesta. Està molt tapat i no compensa.



Un cop fet aquestes aventures veiem que fem una mica just per provar la bifurcació a la Tenalla i decidim anar directes per carretera avall. Ja vindrem a inspeccionar-ho.

Bona volta i gràcies a Oscar per la recomanació!!!

Vídeo de Rodri aquí..



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario