miércoles, 13 de julio de 2016

Matinal a Arnes amb la Moleta

Diumenge, fem la sortida anual d'estiu amb els companys de La Moleta. Som un bon grup de 16 bikers, per fer una de les sortides més divertides d'aquesta zona, amb la Forestal (versió baixa), Pell Negra i Vall del Torrero (àlies Velociraptor).



A les 9h sortim de l'aparcament dels Estrets, un bon lloc de sortida per poder remuntar els Estrets que encara tenen aigua i anar gaudint de les vistes, encara en fresqueta anem pujant pel Mas del Lliberós per donar la carretera de la Franqueta, on remuntem la primera de les sendes, la Forestal, en un no res estem tots baix i recuperem els Estrets per anar fent camí fins a la Franqueta.


Aprofitem per esmorzar i en més ganes fer la pujada de pista a la Pell Negra, ara ve el plat fort, la bona senda de la Pell Negra. Tenim companys que s'estrenen.... i no hi ha res més bonic que veure'ls les cares un cop arribes baix... quina xalera!


Bé, per rematar la pedalada fem la Vall de Torrero, senda no tan coneguda per tots i que remuntant la pista cap a les Valls et torna en direcció contraria als Estrets, també espectacular.




Per acabar... banyet als Estrets i ja sabeu. a l'estiu BIDONET BLAU!!!!

Bon recuperador, risses i petant la xarrada.

Ara a preparar una altra.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario