jueves, 7 de julio de 2016

VipXtrem 2016

El passat 2 de juliol es va celebrar la 7a edició de la Vip Xtrem on i vam ser presents quatre montbikers i tres companys de la Penya Ciclista Sant Marc de Camarles, el dia abans de la cursa decidim fe nit a l'Espluga de Francolí per motius de comoditat i aixi està més descansats per a la cursa.

Aquesta es la segona cursa de llarga distancia a la qual i participo i altre cop ho torno a fe en la modalitat per equips pero aquest cop la meva parella es Gerard al qual li dono les gracies per haver fet posible aquest equip.


Respecte a la cursa des del principi fiquem un molt bon ritme que ens permet ocupar posicions capdavanteres gairebe durant tota la cursa segons ens anaven informan als habituallaments, la qual cosa ens feia pensar que podiem aconsegui una plaça podi.


Però totes les esperances es van ensorrar en el moment que dues parelles ens adelanten a l'ultim habituallamen ( km 96 ) abans de l'ultima pujada, provocan una importan baixada d'anims al meu company que ens va privar de poder continuar amb el bon ritme que portavem. Sinceramen va se una gran llastimà perque tenia forces de sobres per a donar guerra fins al final però el cap li va juga una mala pasada.

De tot això em sento satisfet i conten pel resultat obtingut i per le bones sensacions durant tota la cursa arriban a la linea de meta en forces.

Des d'aqui també voldria felicitar a la parella formada per Monica i Pacoque van aconsegui la tercera posició per equips mixtes. ENHORABONA PARELLA!


Per ultím donar les gracies a l'organització i a tots els voluntaris que de manera desinteresada van fe posible aquesta prova. Ens veiem l'any vinent!

MAMBA&CLETA

No hay comentarios:

Publicar un comentario