martes, 26 de julio de 2016

XXI Mundialet -Argentera

Dissabte tarde anem a l'Argentera, i després de la recomanació de la Veerle i estant darrere l'altre Montbike de Tarragona, no podíem fallar jejejeje. Així que, finalment ens apuntem 11 Montbikers, i som el club més nombrós de la cursa, "pernilet al canto"!!!



Bé, esportivament, cal dir que, era la primera vegada que anàvem, l'ambient més "pro" que altres marxes/pedalades i després de veure el circuit i la forma d'organitzar-lo, està muntat perquè sigui així.

Tot i això, gaudim molt, i personalment m'ha agradat molt, i el circuit curt, estava molt compensat amb dues sendes molt vistoses i ràpides.


En l'apartat dels que van poder passar el tall de 1:40h l'organització va tenir un petit problema amb els bucles i alguns van fer el recorregut, però en diferent ordre, tot i això, resolen prou bé i acampen la complicada situació. 


El poble molt bonic i el pas de tres vegades per la població li dóna molta vida, fins i tot, la baixada de les escales és un plus i mirant el pulsòmetre, al final, resultat que és el punt en més pulsacions que he tingut en tota la cursa.


Només, i pels comentaris de molts, estaria bé que l'aigua que donaven al pas pel poble estigues fresqueta, i ja que, durant el recorregut no hi ha avituallaments, estaria molt bé un al pas del poble pels que no anem tant "a full". 

Crec que tornarem, és una bona sortida i amb la piscina i el bon berenar que ens van donar no es pot demanar res més.



Felicitats a l'organització, i esperant que per l'any vinent puguem tornar-hi.

Vídeo de Rodri!!!


Video de Miquel!!!





(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario